16 شهریور 1405 - 11:25
قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

سرمربی اسبق ایران درگیر پرونده قتل در مجموعه تفریحی خود در موزامبیک شد.

قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی ورزشی آموزشی پاس، نشریه آبولا پرتغال امروز(دوشنبه) از قتل یک شهروند در حمله مسلحانه به کمپ تفریحی و گردشگری کارلوس کی‌روش، سرمربی اسبق ایران در کشور موزامبیک خبر داد.

این مجموعه تفریحی و گردشگری با سرمایه‌گذاری کارلوس کی‌روش در سال 2006 در زادگاهش موزامبیک احداث شد.این کمپ نزدیک به دو دهه است که میزبان گردشگران خارجی است.

حالا رویترز با تایید این خبر شوک کننده می‌نویسد که مهاجمان علاوه بر تخریب کمپ، ذخایر و مواد غذایی را غارت کرده‌اند و احتمالاً چند غیرنظامی را نیز ربوده‌اند؛ هرچند تعداد ربوده‌شدگان در آن مقطع به‌طور مستقل تأیید نشده بود.براساس گزارش نشریه آبولا، کی‌روش در این کمپ تفریحی و گردشگری 3.5 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده که در این حملات ساختمان اصلی کمپ در آتش سوخته است.

منبع: فارس

تصاویر
  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
ثبت نظر

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: