به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی ورزشی آموزشی پاس، تیم ملی فوتبال ایران پس از کسب سه تساوی مقابل تیمهای ملی فوتبال نیوزیلند، بلژیک و مصر در مرحله گروهی جام جهانی فوتبال چشم انتظار تعیین تکلیف ۸ تیم سوم صعود کننده به مرحله حذفی بود که در نهایت با پیروزی کرواسی و کنگو مقابل غنا و ازبکستان و تساوی اتریش و الجزایر شانس خود را برای صعود به مرحله حذفی از دست داد و از گردونه رقابتها حذف شد.
در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ و در گروه J، تیمهای الجزایر و اتریش از ساعت ۵:۳۰ امروز (یکشنبه) در ورزشگاه اَروهد شهر کانزاس به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با تساوی 3 بر 3 به پایان رسید. در حالی که اتریش 2 بار پیش افتاد، نتوانست برتری خود را حفظ کند و بازی تا دقایق پایانی، 2 بر 2 مساوی دنبال میشد؛ تا اینکه در دقایق پایانی الجزایر توسط محرز به گل سوم رسید و در حالی که همه چیز برای صعود ایران به مرحله حذفی آماده بود، اتریش در واپسین ثانیهها به گل سوم رسید تا رتبه دوم خود را حفظ و سند حذف ایران از جام جهانی را امضا کند.
در دیدار همزمان اردن و آرژانتین در ورزشگاه AT&T شهر دالاس با یکدیگر روبهرو شدند که این مسابقه با پیروزی ۳ بر یک آلبیسلسته پایان یافت تا مسی و یارانش صدرنشینی مقتدرانهای را تجربه کنند. لیونل مسی بار دیگر در این مسابقه گلزنی کرد تا در کورس آقای گلی از رقبا پیشی بگیرد.
با این حساب آرژانتین با ۹ امتیاز در گروه J صدرنشین شد. اتریش به دلیل تفاضل بهتر نسبت به الجزایر، دوم شد و اردن هم بدون امتیاز از نخستین تجربه خود در جام جهانی کنار رفت.
الجزایر ۳ - اتریش ۳
گلزنان: رافیک بلقالی (۴۵) و ریاض محرز (۶۰ و ۳+۹۰) برای الجزایر/ مارکو آرناتوویچ (۲۸)، مارسل سابیتزر (۵۵) و ساشا کالاژیچ (۶+۹۰) برای اتریش
کنگو، سوئد، اکوادور، غنا، بوسنی، الجزایر، پاراگوئه و سنگال به ترتیب هشت تیم برتر سوم صعود کننده به مرحله حذفی جام جهانی هستند.